Training op maat

Teamcoaching op maat

Loopbaanbegeleiding

Mijn insteek is om teams in hun kracht te zetten door het beste uit de deelnemers naar boven te halen. Dit doe ik door positieve ervaringen te bekrachtigen, behaalde successen. Waarderen wat goed gaat.

In een eerste gesprek met de opdrachtgever wordt het thema van de training bepaald. Enkele voorbeelden: Samenwerking, effectief communiceren, gastvrijheid, omgaan met grensoverschrijdend gedrag, motiverende gespreksvoering, effectief communiceren, intervisie, persoonlijk leiderschap. Daarna maak ik een programma op maat.

Gericht op het verbeteren van het functioneren van het team.

Aan de hand van de fase waarin een team zich bevindt wordt coaching geboden. Uitgangspunt is dat het team zelf de coachingsvraag formuleert.

Enkele voorbeelden: visie verhelderen, afspraken maken, feedback geven en ontvangen, elkaars kwaliteiten leren kennen en daar gebruik van maken.

Vrijwillig of onvrijwillig een stap zetten in je loopbaan? Samen met een aantal andere deelnemers ga je de baan vinden die bij je past.

We hebben aandacht voor afscheid nemen van je oude baan. Jezelf in kaart brengen: wat zijn mijn kwaliteiten en wat vind ik waardevol. Wat zijn met werkveld en beroepsvoorkeuren? Solliciteren, netwerken en social media.

`Al wat je aandacht geeft, groeit`.

`Verkennen, verbinden, vernieuwen, verankeren`.

`Omdat niet altijd alles vanzelf op je pad komt`.