Individuele coaching

 
Persoonlijke ontwikkeling
Loopbaancoaching
Begeleiding na een ingrijpende gebeurtenis.

Je zit in een bepaald ritme, je hebt patronen ontwikkeld. Daar heb je altijd veel baat bij gehad. Nu merk je dat jouw patronen gaan tegenwerken. Tijd om ze te doorbreken. Ik coach je daarbij. We onderzoeken welke patronen je wilt doorbreken en gaan aan de slag. Ik doe dit door allerlei werkvormen in te zetten maar vooral: in het hier en nu blijven. Jouw persoonlijke doelen zijn het uitgangspunt.

Vrijwillig of onvrijwillig een stap zetten in je loopbaan? Je gaat aan de slag om de baan te vinden die bij je past. We brengen je kwaliteiten in beeld, wat je belangrijk vindt in je werk, waar droom je van?

Een ingrijpende gebeurtenis komt altijd onverwacht op je pad. Je wordt geconfronteerd met ernstige ziekte van een dierbare of zelfs de dood. Een ongeluk, een reanimatie etc. Je ziet het beeld steeds voor je, je bent extra waakzaam of wil de plaats van de gebeurtenis vermijden. Dat zijn o.a. de signalen dat je een ingrijpende gebeurtenis hebt ervaren. Om dit te verwerken is het belangrijk om deze signalen serieus te nemen en in gesprek te gaan. Het eerste gesprek vind zo mogelijk binnen 3 dagen plaats.

Persoonlijke groei door innerlijke kracht`.

De keuzes die je nu maakt, hebben invloed op je toekomst`.

`Omdat je leven van de ene op de andere minuut totaal kan veranderen`.